document.addEventListener("DOMContentLoaded", function(event) { document.getElementsByClassName("box_wrap half t_full m_full p_full pointer equalheight")[2].remove(); });

Suupohjan Varaosa ja Huolto Oy
service diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice extra-servicesservice ac-service

Automaattivaihteiston öljynvaihto Kauhajoki

featured image

Automaattivaihteistojen pesu ja öljynkierrätys

Suoritamme automaattivaihteistojen öljynvaihdot valmistajien huolto-ohjeiden mukaisesti. Parhaimmillaan vaihteiston pesu ja öljynkierrätys korjaavat ongelmat vaihteistossa ja säästävät kalliilta vaihteiston korjaukselta.

Auttaa mm. näihin tilanteisiin:

 vaihteisto vaihtaa liian hitaasti tai nopeasti

 vaihteisto nykii vaihdettaessa tai tasaisesti ajettaessa

 vaihteisto vaihtaa viiveellä

 vaihteen vaihto on kova

Miksi?

Riippuen valmistajien ohjeista automaattivaihteiston öljyt tulisi vaihtaa 50 000 – 60 000km välein. Vaihdelaatikossa saattaa ilmetä häiriöitä jo ennen seuraavaa vaihteistoöljyn vaihtoa. Vaurioiden välttämiseksi on myös suositeltavaa puhdistaa automaattivaihteisto. Todennäköisimmät syyt ovat epäpuhtaudet ja hiertymisen aiheuttama lika estävät sujuvan toiminnan  automaattivaihteissa. Tavallisella öljyn vaihdolla ei kaikkia roskia voida poistaa, koska noin 60%: n vanhasta öljystä pysyy vaihdelaatikossa. Tämä koskee noin 90% kaikista käytetyistä automaattivaihteistoista. Automaattivaihteistojen puhdistus pidentää vaihteistojen elinikää, minimoi suorituskyvyn menetykset, luo alhaisen melutason ja on siis myös erittäin hyödyllinen.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.

 


Suupohjan Varaosa ja Huolto Oy – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!